cartago

OVER CARTAGO & RIDER

Twee Braziliaanse slippermerken, ontworpen en geproduceerd door Grendene: één van ’s werelds grootste fabrikanten van slippers en sandalen. Twee slippermerken voor heren en kids, met beiden een eigen filosofie en lifestyle, maar dezelfde duurzame en unieke eigenschappen.

De slippers worden gemaakt van duurzaam Flexpand. Dat maakt elke slipper heerlijk zacht, flexibel, comfortabel én recyclebaar. Met het oog op milieu en de toekomst, zijn de slippers gemaakt van ten minste 30% gerecycled materiaal, maar ook 99% van het fabrieksafval wordt gerecycled of hergebruikt.


CARTAGO

De slippers en slides van Cartago zijn onmisbaar in de garderobe van de casual man. Cartago is er voor de man die nieuwe uitdagingen aangaat, unieke momenten beleeft en nieuwe bestemmingen aandoet.

De slippers zijn voorzien van een fijne EVA binnenzool die snel droogt en veerkrachtig is. Eveneens zijn de banden voorzien van zacht foam voor extra comfort.


RIDER

Life is too short to tie shoelaces! Rider laat zich inspireren door een actieve levensstijl. Het merk is er voor mannen en jongens die wel van een uitdaging houden, oftewel ‘lifeaholics’.

De slippers van Rider hebben een ultiem draagcomfort, een eigentijds design en technische eigenschappen. Met het oog op het milieu en de toekomst, is de Rider collectie gemaakt met behulp van ten minste 30% gerecycled materiaal, maar ook 99% van het fabrieksafval wordt gerecycled of hergebruikt.